Brug for en samtale her og nu

Individuel sparring

Både som samtale og forløb

Har jeres skole eller daginstitution endnu ikke en vejleder, og står du med en akut udfordring eller er nysgerrig på, hvilke muligheder der er? Så book en samtale eller et individuelt sparringsforløb, hvor vi hjælper dig og dit team med viden og konkrete input. 

Ofte er det ikke så meget, der skal til for at gøre en stor forskel for et højtbegavet barn. Alt, det kræver, er viden og tid til at gøre og være denne forskel.
Så tøv ikke med at kontakte os – sammen kan vi gøre en vigtig forskel.

Forløbene kan foregå som 1-1-vejledning eller som sparringsforløb for teams.

Vi hjælper med

Nogen af de mange spørgsmål, vi kan arbejde med i et individuelt sparringsforløb, er:

Vi udvikler

For både skoler, undervisere og forældre tilbyder vi også at udvikle undervisningsmaterialer og -forløb ud fra jeres behov. Det kan være bestemte emner, fag eller mål, som I har brug for konkrete materialer eller forløb til. Vi sørger selvfølgelig altid for, at vores materialer lever op til fagenes mål og samtidig taler ind i de tilgange, der typisk stimulerer og motiverer det højtbegavede barn, hvad enten vi står med ekstramaterialer eller differentierede forløb for en større gruppe. 

Ring og skriv gerne

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst hjælper jer. Læg evt. en besked med navn og nummer, og så ringer vi dig hurtigst muligt op. 

Om Rikke Christensen