1-2-3 Differentiering

Bøger

1-2-3 Differentiering -
Dansk 4.-6. klasse

Der er højtbegavede børn på alle skoler.

De har altid været der, de er i langt de fleste klasser, og der skal fortsat være plads til dem i vores skolefællesskaber.

1-2-3 Differentiering giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever – også de højtbegavede.

I 1-2-3 Differentiering – Dansk er der differentierede forløb om Gys og gru, Kortfilm og et Brug bolden-forløb. Med forløbene bliver det konkret at gennemføre bred og medrivende undervisning, der kommer omkring mange af de færdighedsområder og vidensmål, der findes efter 6. klasse.
1-2-3 Differentiering – Dansk indeholder bl.a. opgaver til læsestrategier, notatteknik, skriftlig fremstilling, præsentation og evaluering, stopmotion film, storyboard, respons, korrektur, genrearbejde, fortolkning og refleksion og meget mere.

Med 1-2-3 differentieret undervisning får alle elever i klassen, også de højt begavede, mulighed for at arbejde med opgaver, der både matcher og udfordrer deres faglige niveau.

1-2-3 Differentiering -
Matematik 4.-6. klasse

I 1-2-3 Differentiering – MATEMATIK er der differentierede forløb om Chance og sandsynlighed, Konstruktion og kommunikation om polygoner og Økonomi og budgetlægning. 1-2-3-bøgerne giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever i klassen – på en nem og overskuelig måde.

1-2-3 Differentiering -
Engelsk 4.-6. klasse

I 1-2-3 Differentiering – ENGELSK er der differentierede forløb om Fantasy Island, Early Man og Inventions. 1-2-3-bøgerne giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever i klassen – på en nem og overskuelig måde.