1-2-3 Differentiering

Bøger

GRATIS WEBINAR OM 1-2-3 DIFFERENTIERING

Få viden om hvordan du bruger vores tre bøger.

På webinaret præsenterer Rikke tankerne bag materialet og viden omkring de højtbegavede elever.

Webinaret er en mulighed for at blive klogere på højtbegavede elever og deres kendetegn, og hvordan bøgerne nemt kan implementeres i din undervisning i fagene dansk, matematik og engelsk.

Følg linket, udfyld formularen og du får straks tilsendt webinaret, som du kan se, når du har tid.

https://dpf.dk/webinar-1-2-3-differentiering/

For god ordens skyld skal vi lige sige, at du tilmelder dig Dansk Psykologisk Forlags nyhedsbrev, når du udfylder og indsender kontaktinformationer 😃​

1-2-3 Differentiering -
Dansk 4.-6. klasse

Der er højtbegavede børn på alle skoler.

De har altid været der, de er i langt de fleste klasser, og der skal fortsat være plads til dem i vores skolefællesskaber.

1-2-3 Differentiering giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever – også de højtbegavede.

I 1-2-3 Differentiering – Dansk er der differentierede forløb om Gys og gru, Kortfilm og et Brug bolden-forløb. Med forløbene bliver det konkret at gennemføre bred og medrivende undervisning, der kommer omkring mange af de færdighedsområder og vidensmål, der findes efter 6. klasse.

1-2-3 Differentiering – Dansk indeholder bl.a. opgaver til læsestrategier, notatteknik, skriftlig fremstilling, præsentation og evaluering, stopmotion film, storyboard, respons, korrektur, genrearbejde, fortolkning og refleksion og meget mere.

Med 1-2-3 differentieret undervisning får alle elever i klassen, også de højt begavede, mulighed for at arbejde med opgaver, der både matcher og udfordrer deres faglige niveau.

1-2-3 Differentiering -
Matematik 4.-6. klasse

I 1-2-3 Differentiering – MATEMATIK er der differentierede forløb om Chance og sandsynlighed, Konstruktion og kommunikation om polygoner og Økonomi og budgetlægning. 1-2-3-bøgerne giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever i klassen – på en nem og overskuelig måde.​

1-2-3 Differentiering -
Engelsk 4.-6. klasse

I 1-2-3 Differentiering – ENGELSK er der differentierede forløb om Fantasy Island, Early Man og Inventions. 1-2-3-bøgerne giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever i klassen – på en nem og overskuelig måde.​

Sagt om...

“Vi har fået enormt mange positive tilbagemeldinger fra forældre, fordi de oplever, at deres børn nu kommer i mål med de stillede opgaver med stor tilfredsstillelse – uanset om eleverne har arbejdet på niveau 1, 2 eller 3.”

“Jeg har via 1-2-3 differentieringsforløb oplevet positive resultater – f.eks. ved højere engagement hos den enkelte elev, bedre forståelse af faget og større faglighed hos alle elever. Jeg fik som lærer noget af en aha-oplevelse ved at se udfaldet af 1-2-3 differentiering. Elevernes positive evaluering har inspireret til at udvikle flere 1-2-3 forløb.”

“Jeg synes, forløbet er sat nemt og overskueligt op. Det har virkelig været en fornøjelse at kunne følge en læseplan, hvor alt er tænkt på og overvejet for læreren. De forberedelser, der er planlagt til læreren til hver enkel lektion, er nemme og overskuelige – det har bestemt lettet den mængde af tid, jeg normalt ville have brugt på at forberede et forløb.”

Book temadag

Hvis en temadag kunne være noget for dig og din skole, så send en mail eller ring til os. 

Temadagen kan uden problemer tilpasses, så det rammer jeres ønsker og udgangspunkt. 

Om Rikke Christensen