Få et fagprofessionelt løft

Foredrag til skoler
om højtbegavede børn

Godt begyndt er halvt fuldendt

Har du nogensinde set på en af dine elever og tænkt: “Hmm, hvis han brugte bare halvt så meget krudt på opgaverne fremfor at klovne rundt, ville han være den dygtigste i klassen?” Eller har du en elev, som har det rigtig svært med gruppearbejde, som du mistænker har en diagnose, og som ved alt, hvad der er at vide om stort og småt?

Så har du sandsynligvis mødt en højtbegavet elev. 

Du har helt sikkert forsøgt at hjælpe, men højtbegavede børn er anderledes end andre, og det er hjælpen, de skal have til dels også. Så hvad kan du gøre, og hvor skal du starte?

Et foredrag om højtbegavede børn er en god start. 

Vi giver jer fundamentet til at gøre en forskel

Med et foredrag kommer du og I rigtig langt. Vores foredrag giver dig og din skole et fagprofessionelt indspark om højtbegavede børn i undervisningen. Foredraget gør både skoleledere, lærere og pædagoger skarpe på de højtbegavede børns særlige kendetegn, deres udfordringer og styrker og hvorfor det er så vigtigt, at vi som fagpersoner arbejder bevidst med denne gruppe af elever.

De højtbegavede elever sidder i stort set alle klasser, men du ser dem ikke nødvendigvis, hvis de mistrives, keder sig og ikke udnytter deres potentiale. Med vores foredrag får I som skole et stærkt udgangspunkt for at skabe et fælles sprog til at se og tale om disse elever, samt hvordan I hjælper dem. 

Foredraget krydres med en masse eksempler, konkrete værktøjer og øvelser du kan tage direkte med ud i klassen. Læg dertil en god portion energi, humor og mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så ved du, hvad du kan forvente. 

Foredraget er særligt godt til at skabe det fundament af viden hos skolens ansatte, der kan forventes efter den nye politiske aftale, der træder i kraft i 2024.

Varighed ca. 2 timer.

Book foredrag

Hvis et foredrag kunne være noget for dig og din skole, så send en mail eller ring til os. Vi kan altid finde plads til et foredrag.

Foredraget kan uden problemer tilpasses, så det rammer jeres ønsker og udgangspunkt. 

Om Rikke Christensen

Sagt om...

“Rikke Christensen er en levende og skarp formidler, der brænder for det, hun laver. Hun har stor viden om højtbegavede børn, skole og undervisning og krydrer foredraget med konkrete eksempler og aktuelle cases.
Det er tydeligt, at hun har noget på hjerte”.

 Lærer, Langelinieskolen